Blikkenslager i Skanderborg

KBZINC har siden 2007 sikret kunderne kvalitetsbevidst blikkenslagerarbejde i Skanderborg, Horsens og omegn, hvor vi tilbyder veludført håndværk til konkurrencedygtige priser. Virksomheden så dagens lys i forbindelse med et større byggeprojekt på Grønland. Sidenhen er KBZINC A/S vokset stødt, og huser i dag 15 kompetente blikkenslagere og håndværkere, som udfører stort set alt inden for blikkenslagerfaget.
Blikkenslager Kenneth Brønning, som startede virksomheden tilbage i 2007, har over 30 års erfaring inden for faget. Som virksomhedsejer og Mester sikrer Kenneth både private og erhvervskunder kvalitetsløsninger og ærlige samarbejdsaftaler.

Veludført blikkenslagerarbejde i Skanderborg, Horsens og resten af landet

KBZINC A/S har hjemme i Horsens og arbejder oftest her og i områderne omkring Skanderborg, men vi udfører også gerne blikkenslagerarbejde i resten af landet. Uanset projektets størrelse og kompleksitet, kan vores kunder forvente aftalt kvalitet til tiden. For at sikre kunderne de bedste vilkår og aftaler, gennemgår KBZINC altid byggeprojektet grundigt, inden der gives et tilbud. Det giver kunden en sikkerhed, som fremmer den gode kommunikation.
I vores værksted har vi egenproduktion af alle vores profiler, tagrender og nedløb, og derfor kan vi fremstille og udføre grundigt udførte special løsninger med kort leveringstid.

 

Samarbejde med byggefirmaer

Vi arbejder ofte sammen med byggefirmaer som en del af forskellige entreprise-aftaler. Det gælder både i forbindelse med del- og hovedentrepriser. Byggefirmaerne kan forvente høj kvalitet og ordentlighed fra start til slut. Vores medarbejdere bidrager med solid erfaring og er altid opdaterede på de nyeste muligheder og tendenser inden for deres specifikke felt. Kommunikationen og arbejdsgangen er professionel, og det er vigtigt for at nå frem til det bedste resultat for dig som kunde. Hos KBZINC A/S får du med andre ord en samarbejdspartner, du kan regne med.

>> Mød vores medarbejdere her. <<

Blikkenslager for private

Søger du en kvalitetsbevidst blikkenslager til at udføre forskellige arbejdsopgaver på boligen eller i sommerhuset? Så kontakt KBZINC A/S. Vi har mange års erfaring og sikrer dig kvalitetshåndværk til fornuftige priser. Lad os hjælpe dig med at finde den bedste løsning til prisen. Vi kan tilbyde dig ordentligt håndværk, som holder mange år fremadrettet.

Få et godt tilbud hos KBZINC A/S

Uanset hvilken type blikkenslager-opgave, du behøver hjælp til, får du professionel rådgivning og service hos KBZINC A/S, og vi rådgiver dig fra start til slut. Lad os sammen finde den bedste løsning til din bolig eller dit byggeri og lad os udarbejde et skræddersyet tilbud til dig. Ring på 41 28 28 32 eller kontakt os her, hvis du søger en blikkenslager i Skanderborg, Horsens eller resten af landet.