Ønsker du at give boligen en ny og spændende beklædning i zink eller kobber? Så kontakt KBZINC Entreprise. Vi rådgiver dig sikkert fra start til slut og monterer beklædningen grundigt, så du slipper for bekymringer. Godt håndværk og god service inden for de aftalte rammer.

Facadebeklædninger af højeste kvalitet
Uanset om din bolig er af ældre dato, eller om der er tale om nybyggeri, kan en beklædning i zink, kobber eller lignende, give din bolig ekstra kant og personlighed. Et kedeligt parcelhus fra 70’erne kan få et råt og moderne udseende, som højner husets værdi både visuelt og økonomisk.

Har du lyst til at høre mere om facadebeklædninger i metal, så kontakt KBZINC Entreprise. Vi har mange års erfaring med at rådgive både private og erhverv og holder os altid opdaterede på de nyeste trends og håndværksmæssige muligheder. Giv boligen et tiltrængt løft med en smuk beklædning fra KBZINC Entreprise. Som de eneste i landet forhandler vi Shingels Canada, der producerer slidstærk og flot facadebeklædning, som du med garanti bliver glad for i mange år.

Find den facadebeklædning, der passer dig
Vi kan hjælpe dig med at finde den facadebeklædning, der opfylder dine drømme og behov. Vælg f.eks. klink, der er en dekorativ facadebeklædning i materialer som zink, hvor hvert enkelt element monteres med en lille overlapning.

Metoden er velegnet til nybyg og renovering, hvor et rustikt og personligt udtryk ønskes.
Vi monterer også stikfals, der er et stilrent facadesystem, der kan monteres vandret eller lodret.
Metoden kræver ingen vedligeholdelse og er derfor velegnet til bygninger, som skal bevare deres holdbarhed både i forhold til udseende og funktion.

Kontakt KBZINC Entreprise for mere information
Hvis du vil høre mere om facadebeklædninger eller nogle af vores andre produkter, så giv os et kald på 41 28 28 32. Du er også mere end velkommen til at kontakte os over mail på kb@kbzinc.com. Vi rådgiver dig og hjælper dig med at realisere dine boligdrømme. Vi glæder os til at høre fra dig.