Nedløbsrør i Horsens & Skanderborg

Valget af nedløbsrør til boligen hænger altid sammen med, hvilken type tagrende du har valgt til boligen. Tagrenden samler regnvand og blade, og fører det ned i kloakken via nedløbet. Derfor er det vigtigt, at både tagrender og nedløb er kvalitetssikrede, da du ellers risikerer at få vandskade. Hos KBZINC A/S rådgiver vi dig gerne til den bedste løsning. Vi udformer også gerne et skræddersyet tilbud til konkurrencedygtige priser.

Hvor placerer du nedløbet?

Jo mere centralt nedløbet er placeret, des større er det tagareal, som tagrendesystemet kan håndtere. Har du med andre ord en lille bolig, kan dit nedløb godt følge hjørnet på bygningen. Er der tale om en stor bygning, skal nedløbsrøret imidlertid løbe midt på. Alt dette og mere kan KBZINC A/S rådgive dig om. Vi har mange års erfaring som blikkenslager og sikrer altid vores kunder den bedste service.

Hvilken type tagrende skal du vælge?

Når det kommer til nedløb, har du de samme valgmuligheder som der gælder for tagrender. Derfor vælger man ofte en samlet løsning, så resultatet bliver stilrent og sammenhængende. Vi producerer alle nedløb på værkstedet, og det betyder grundigt håndværk, kortleveringstid og fleksible specialløsninger. Vi producerer både runde og firkantede nedløb.

Få et godt tilbud
Har du brug for mere information eller et skræddersyet tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt. Ring på 41 28 28 32 eller send en mail på kb@kbzinc.com.