Inddækning i Horsens & Skanderborg

Hos KBZINC A/S udfører vi både inddækning ved nybyggeri samt ved renoveringsprojekter. Det gælder både for skorstene, vinduer og mellem bygningsdele.

Derfor er din inddækning vigtig

Inddækningen er en overgangssikring placeret udvendigt. Vi tilbyder løsninger i aluminium, rustfrit stål, zink, naturskiffer og tombak. Som erfaren blikkenslager anbefaler vi, at du vælger det samme materiale til både inddækning, tagrender og nedløb, så din bolig får et helstøbt udtryk.

 

Ligesom ved tagrender og nedløb, er din inddækning med til at sikre boligen mod vind og vejr. Er din inddækning dårlig, risikerer du at få vandskader og svamp i boligen. Hos KBZINC A/S har vi mange års erfaring med at sikre vores kunders boliger og erhvervsbygninger med professionel inddækning. Vi udfører også gerne servicetjek. Skulle du have behov for en ny inddækning, eller reparation af boligens gamle inddækning, udarbejder vi også gerne et skræddersyet tilbud. Vores priser er konkurrencedygtige, og vi leverer altid kvalitetssikrede inddækninger, som holder nu og i fremtiden.

Kontakt os og få et tilbud på inddækning

Ønsker du et tilbud på en ny inddækning, eller reparation af den gamle, udarbejder vi gerne et uforpligtigende tilbud til dig. Vi besigtiger gerne boligen først, så vi kan give dig den bedste pris og aftale tilpasset dine specifikke behov og ønsker. Ring på 41 28 28 32 eller send en mail på kb@kbzinc.com.